Forbered havens forårsprojekter allerede nu

Det er aldrig for tidligt at komme i gang med at forberede forårsprojekterne i haven. Er du en vaskeægte haveentusiast, kan vintermånederne være lang tid ikke rigtig at kunne komme i haven. Men så kan du i stedet bruge tiden på at overveje, hvad du gerne vil have lavet i din have i løbet af foråret. I vintermånederne har du nemlig god tid til at tænke over, hvad der kunne være godt for din have.

Et nyt hegn er måske tiltrængt

Hvis du elsker at indrette din have og nusse rundt i den, sætter du sikkert pris på, at alt ser flot ud. Du kan have en nok så flot have, men hvis hegnet rundt om din have har set bedre dage, så kommer den ikke til sin fulde ret. 

I så fald bør du måske kigge på, om din have trænger til et nyt hegn. Der findes mange forskellige typer af hegn på markedet, så du kan uden tvivl finde et, der passer til din have og din bolig. Du kan for eksempel overveje, om et støjdæmpende hegn er noget for dig. Med sådan et hegn er du sikret fred og ro i din elskede have.

Det er lækkert med en køkkenhave

Har du endnu ikke fået lavet en køkkenhave, kan det være, at det er dette forår, at du skal i gang med det. Der er mange glæder ved at have en køkkenhave. Men den største fordel er helt sikkert alle de skønne grøntsager, som du kan hente i din have. Det er en stor tilfredsstillelse at vide, at det er dig, der har dyrket de smagfulde grøntsager.