Værktøjsvæg jem og fix

Opbevaring af værktøj – Jem & Fix

Værktøjsopbevaring – se udvalget i jem & fix

Få ryddet op i værktøjsrummet med praktisk værktøjsopbevaring fra jem & fix. Se udvalget og køb online.

Få ryddet op i værktøjsrummet med praktisk værktøjsopbevaring fra jem & fix. Se udvalget og køb online

Stanley værktøjsophæng 20 dele – Jem & Fix

Stanley værktøjsophæng 20 dele | jem & fix

Smart ophængningssystem fra Stanley med 20 dele, til opbevaring i værkstedet eller garagen. 2 vægskinner, bærevene 143 kg, med 6 store kroge og 8 mindre …

Smart ophængningssystem fra Stanley med 20 dele, til opbevaring i værkstedet eller garagen. 2 vægskinner, bærevene 143 kg, med 6 store kroge og 8 mindre kroge.

Værkstedsbord m/væg og hylder 180x120x60 cm – Jem & Fix

Værkstedsbord m/væg og hylder 180x120x60 cm | Køb hos jem & fix

for 1 dag siden — Bord med hylder og værktøjsvæg; Materiale: Stål, træ og MDF; Belastning pr. hylde: Maks. 175 kg; Med huller til montering af tvinger; Inkl.

Solidt værkstedsbord med 3 hylder og stålvæg i træ/stål er ideel som arbejdsplads i værkstedet. Inkl. krogsæt på 35 dele. Køb arbejdsborde hos jem & fix.

Redskabs-/værktøjsophæng – Jem & Fix

Dette redskabs-/værktøjsophæng kan bruges til ophængning af haveredskaber, værktøj, gulvmopper eller lignende, som den kan klemme om. Man trykker redskabet ind …

Værktøjskasser og sortimentsbokse – køb i jem & fix

Få styr på værktøj, skruer og søm med en rummelig værktøjskasse. Se de mange forskellige værktøjskasser og sortimentsbokse i jem & fix.

Få styr på værktøj, skruer og søm med en rummelig værktøjskasse. Se de mange forskellige værktøjskasser og sortimentsbokse i jem & fix

Garageopbevaring – 198 x 45,7 x 199,8 cm – Jem & Fix

Garageopbevaringsmøbel – 198 x 45,7 x 199,8 cm | jem & fix

Stort opbevaringsmøbel til garagen med plads til værktøj. Flere skuffer og skabe og med arbejdsbordplade. Køb den her hos jem & fix.

Værktøj | Skarpe priser på værktøj hos jem & fix

Hos jem & fix byggemarked finder du et stort udvalg af værktøj. Vi har alt fra boremaskiner, skruemaskiner og slibemaskiner til save og skruetrækkere.

Hos jem & fix kan du finde et stort udvalg af værktøj til både større og mindre byggeprojekter og til dine gør det selv-projekter. Se udvalget her.

Redskabsophæng til værktøj og haveredskaber – Jem & Fix

Roder det i haveskuret? Løsningen er redskabsophæng fra jem & fix – du finder redskabsophæng fra bl.a. Habo og Fiskars til gode priser.

Værkstedstavler 55,7 x 45,5 cm 2-pk. – PRIZE | Køb hos jem & fix

Sæt med 2 stk. værkstedstavler i galvaniseret stål inkl. kroge, holdere, kasser til ophæng af værktøj og tilbehør. Køb ståltavler til værkstedet hos jem & fix.

Mitsutomo Værktøjsvæg 34 dele – Harald Nyborg

Mitsutomo Værktøjsvæg 34 dele

Praktisk værktøjsvæg fra Mitsutomo til let overskuelig opbevaring af diverse værktøj.Sættet består af:2 stk. kraftige stål

Keywords: værktøjsvæg jem og fix, værktøjsvogn jem og fix