Tv2 peter ingemann

Peter Ingemann – TV 2 – Underholdning

Peter Ingemann – TV 2

Peter Ingemann er uddannet journalist fra Danmark Journalisthøjskole, hvor han dimitterede i 2001. Han har arbejdet på flere DR-produktioner, …

Ingemann – Hitler, Stalin og Churchill – TV 2 PLAY

Peter Ingemann rejser ud i Europa for at dykke ned i den fascinerende og skræmmende fortælling om, hvordan tre drenge bliver til tre af de mest magtfulde …

Hvordan bliver tre drenge til tre af de mest magtfulde mænd i verdenshistorien?

To ens – med Ingemann – TV 2 PLAY

Peter Ingemann og hans to ejendomsmægler-venner Anders og Claus skal finde ud af, hvem af dem, der har bedst styr på boligpriserne.

Selv om Danmark er et lille land, så kan der være stor forskel på prisen på to overraskende ens boliger. Peter Ingemann og hans to…

Størst – Rejseprogram med Peter Ingemann – TV 2

Peter Ingemann besøger nogle af de mest fascinerende steder på jordkloden i ‘Størst’. Se med på TV 2 PLAY. TV 2 Play. Størst: På fødeklinik i Manila.

Peter Ingemann besøger nogle af de mest fascinerende steder på jordkloden i ‘Størst’. Se med på TV 2 PLAY.

Ulla & Ingemann – TV 2 PLAY

De to garvede journalister og populære tv-værter Ulla Terkelsen og Peter Ingemann drager på rundrejse i Europa for at tage temperaturen det store og til tider …

To tv-legender rejser Europa tyndt og tager temperaturen på EU-fællesskabet

Ingemann og kongerækken – TV 2 PLAY

Peter Ingemann fortsætter sin rejse rundt i kongerækken. Danmark har vokseværk, men da en elskovssyg konge forgriber sig på en hertuginde, går det helt galt …

Hvad har middelalderen til fælles med tv-serien ‘Game of Thrones’? Hvem stod bag det sagnomspundne kongemord i Finderup Lade? Og hvordan kan én…

Ingemann og hovedstaden – TV 2 – TV2 Tv guide

Ingemann og hovedstaden – TV 2

Ingemann og hovedstaden. Peter Ingemann indtager København og omegn på sin rubinrøde Puch i fem programmer – se turen på TV 2 PLAY.

Ingemann og hovedstaden – TV 2

Ingemann og kongerækken – TV

Ingemann og kongerækken – Peter Ingemann på historisk rejse tilbage i tiden – TV 2

Ingemann og kongerækken. I seks programmer ser Peter Ingemann nærmere på det danske monarkis utrolige historie. Se med på TV 2 og TV 2 PLAY.

I ‘Ingemann og kongerækken’ træder Peter Ingemann i fodsporene af folkekære historieformidlere som Piet van Deurs og Erik Kjersgaard og laver klassisk public service om danmarkshistorien på TV 2 og TV 2 PLAY.

Ingemann og Vestkysten – Med Peter Ingemann fra ‘Størst’ – TV 2

Ingemann og Vestkysten – Med Peter Ingemann fra ’Størst’ – TV 2

Følg med når Peter Ingemann fra ‘Størst’ tager på eventyr ned langs den jyske vestkyst på en Puch Monza Juvel – den samme type knallert, han havde som ung.

Følg med når Peter Ingemann fra ‘Størst’ tager på eventyr ned langs den jyske vestkyst på en Puch Monza Juvel – den samme type knallert, han havde som ung. Se med på TV 2 PLAY.

Peter Ingemann har særligt opråb med ny serie – Underholdning

Peter Ingemann har særligt opråb med ny serie: – Vi kan forhåbentlig gøre det bedre – TV 2

8. jan. 2023 — Et historisk vendepunkt? · Tre skæbner med fælles træk · Stalin voksede op med voldelig far · Trækker tråde til nutiden · Se også · Mest sete på tv2.

Der kan trækkes røde tråde fra Anden Verdenskrig til den nuværende krig i Europa, mener Peter Ingemann. Vi kan alle have et monster i os, siger han.

Keywords: tv2 peter ingemann