Lampe på batteri silvan

Gavello, Væglampe med sensor, hvid – – Silvan

Gavello, Væglampe med sensor, hvid – Køb Bevægelsessensorer online | SILVAN

Batteridrevet 6 x AAA (ekskl. batterier); m. integreret 0,5 W LED; 20 lumen, 4000 kelvin – hvidt lys; L: 125 mm x H: 85 mm – udhæng: 60 mm.

Smart og nem væglampe med sensor Denne lille væglampe fra Eglo er til dig, hvis du vil have en væglampe med bevægelsessensor, uden besværet med at installere den eller hyre en el-installatør. Væglampen kører på 6 x AAA batterier og med en effekt på 0,5 W kan batterierne være kørende i … Køb nu for kun 169,95

Indendørs belysning – Se alle indendørslamper her | SILVAN

Stort udvalg af indendørs belysning. Find loftslamper, gulvlamper, spots og strømskinner og skab den rette belysning i hjemmet. Køb indendørs lamper her!

Bevægelsessensor udendørs og indendørs | Se udvalget her

Bevægelsessensor udendørs og indendørs | Se udvalget her | SILVAN

Udbyder: farvevaelger.silvan.dk. Service: Formål: Afventer. Privatlivspolitik: … Batteri : Ja. Dæmpbar : Nej … Lampe med indbygget bevægelsessensor.

Bevægelsessensor til lysstyring og reducering af energiforbrug. Bevægelsessensorer bruges både indendørs og udendørs. Køb online her.

Udendørslamper – Køb din udendørs belysning her! | SILVAN

Stort udvalg af udendørslamper i høj kvalitet. Skab både stemning og tryghed med udendørs belysning fra Silvan. Se mere og køb online her!

El og belysning – Se udvalget og køb online | SILVAN

Find alt til el og belysning. Skal du have nye lamper eller skiftet stikkontakterne? Her finder du elpærer, kabler m.m. Køb el og belysning her!

Vidcom, Lys m. sensor – – Silvan

Vidcom, Lys m. sensor – Køb Udendørs væglamper online | SILVAN

Batteridrevet væglampe i sort · Integreret 0,5 W LED med hvidt lys · Med sensor – tænder ved bevægelse · Anvender 6 x AAA-batterier (medfølger ikke).

Smart LED-lampe med sensor til et hav af formål Er du på udkig efter en lampe med sensor? Så kan du bruge denne løsning. Her får du en smart LED-lampe med sensor, som tænder ved bevægelse i mørke. LED-lampen har en base, som skal monteres med en enkelt skrue, med det inkluderede dobbel… Køb nu for kun 79,95

Makita, LED-lampe, ekskl. batteri, 18 V – – Silvan

Makita, LED-lampe, ekskl. batteri, 18 V – Køb Arbejdslamper online | SILVAN

Makita lampe med drejbart hoved God og solid lampe du kan bruge til mange projekter. Den er let og nem at transportere. Udstyret med en enkelt LED-pære, der giver et meget kraftigt lys, så du kan arbejde i de allermørkeste kroge. Driftstid med et 5,0Ah-batteri er ca. 25 timer. Vær opmæ… Køb nu for kun 299,95

Eglo, Gavello, Projektør m. sensor, sort – – Silvan

Eglo, Gavello, Projektør m. sensor, sort – Køb Bevægelsessensorer online | SILVAN

Batteridrevet projektør, der er nem at montere Er du på udkig efter en udendørs væglampe, som du helt selv kan montere? Så er denne model fra Eglo et godt bud. Den er nemlig batteridrevet og du kan derfor montere den lige, hvor du ønsker – helt uden hjælp af fra en autoriseret el-insta… Køb nu for kun 159,95

Udendørs væglamper – Se udvalget og køb online her!

Udendørs væglamper – Se udvalget og køb online her! | SILVAN

Er du på udkig efter nye udendørs væglamper? Find flotte væglamper til udendørs brug i forskellige designs fra bl.a. Nordlux og Philips. Se mere og køb her!

Keywords: lampe på batteri silvan