Kit til vinduer jem og fix

Linoliekit 375 ml – Dana Lim – Jem & Fix

Linoliekit 375 ml – Dana Lim | jem & fix

Den rigtige vedligeholdelse af dit vindue sikrer, dine vinduer virker optimalt og holder i mange år. Se videoen og følg guiden om hvordan det fixes.

Linoliekit fra Dana Lim til kitning af vinduer og glas samt spartling af træ. Høj kvalitet og binder tæt på glas og træ. Kan bruges inde og ude. Indeholder 375 ml. Køb spartelmasse hos jem & fix.

Billige vinduer og tilbehør til vinduer – køb i jem & fix

Fix selv de gamle døre og utætte vinduer med materialer fra jem & fix. Se fx det store udvalg af dørgreb til både inden- og udendørs døre.

Se udvalget af billige tagvinduer samt rullegardiner, vinduesfolie og markiser til tagvinduer i din lokale jem & fix eller i vores online shop

Udskift dine gamle vinduer – se her hvordan – Jem & Fix

Udskift dine gamle vinduer – se her hvordan | jem & fix

Til fugning omkring vinduer og døre. Overmalbar og til brug indendørs. 26,50 /stk. … Til udfyldning af små og store huller op til 10 cm. Indendørs brug, og den …

Den rigtige vedligeholdelse af dit vindue sikrer, dine vinduer virker optimalt og holder i mange år. Se videoen og følg guiden om hvordan det fixes.

Døre, vinduer og tilbehør til lave priser i jem & fix

Hold varmen og spar på elregningen med tætningslister til døre og vinduer. Se udvalget af tætningslister i din lokale jem & fix eller online.

Fix selv de gamle døre og utætte vinduer med materialer fra jem & fix. Se fx det store udvalg af dørgreb til både inden- og udendørs døre

Fuge- & spartelmasse – altid lave priser | jem & fix

Døre & vinduer … Greb & hængsler · Låsebeslag · Tætningslister · Vinduer … Kitning. Plet- og fuldspartling. Puds, beton og letbeton.

Find alt inden for fuge- og spartelmasse, som er nødvendige produkter til malearbejdet og istandsættelse. Se udvalget og køb online.

Tætningslister til døre og vinduer – lavpris – Jem & Fix

Tætningslister til døre og vinduer – lavpris | jem & fix

Hold varmen og spar på elregningen med tætningslister til døre og vinduer. Se udvalget af tætningslister i din lokale jem & fix eller online

Spartelmasse og polyfilla til lave priser – køb i jem & fix

I jem & fix har vi masser af billig spartelmasse og polyfilla til alle store og små spartelopgaver. Se udvalget og køb online her

Sanitetskit 250 gram – Unigum – Jem & Fix

Sanitetskit 250 gram – Unigum | jem & fix

Unigum sanitetskit hverken tørrer ind eller hærder. Anvendes til fx montering af vaske. Indeholder 250 gram. Køb sanitetskit hos jem & fix.

Vindueskit – Biltema.dk

Vindueskit

Keywords: kit til vinduer jem og fix, vindueskit jem og fix