Ikea pedalspand

Pedalspande – IKEA

Pedalspande – IKEA

Pedalspande

MJÖSA Pedalspand, mørkegrå, 30 l – IKEA

MJÖSA Pedalspand, mørkegrå, 30 l. Låget har letlukkende hængsler, der reducerer risikoen for at du får fingrene i klemme, når du lukker det. Den inderste spand kan tages ud og er nem at tømme og gøre ren.

MJÖSA Pedalspand, hvid, 30 l – IKEA

MJÖSA Pedalspand, hvid, 30 l. Låget har letlukkende hængsler, der reducerer risikoen for at du får fingrene i klemme, når du lukker det. Den inderste spand kan tages ud og er nem at tømme og gøre ren.

SNÄPP Pedalspand, hvid, 5 l – IKEA

SNÄPP Pedalspand, hvid, 5 l. Spanden er nem at flytte, fordi den har et håndtag bagpå. Hvis du stopper kanten på plastposen ind i håndtaget på den indvendige spand, er den ikke synlig, når pedalspanden er lukket.

KNÖCKLA Pedalspand, mørkegrå, 25 l – IKEA

KNÖCKLA Pedalspand, mørkegrå, 25 l Denne pedalspand af holdbart plast har to indvendige spande, hvor du kan sortere affald og småting til genbrug. Den fylder kun lidt og er nem at åbne med foden. Pedalspanden er nem at flytte, fordi den har et udhæng på bagsiden, der er nemt at få fat i.

MJÖSA Pedalspand, mørkegrå, 12 l – IKEA

MJÖSA Pedalspand, mørkegrå, 12 l. Låget har letlukkende hængsler, der reducerer risikoen for at du får fingrene i klemme, når du lukker det. Den inderste spand kan tages ud og er nem at tømme og gøre ren.

KNÖCKLA Pedalspand, mørkegrå, 50 l – IKEA

KNÖCKLA Pedalspand, mørkegrå, 50 l Denne pedalspand af plast med letlukkende låg er ikke kun en rummelig beholder til affald. Størrelsen er også perfekt, hvis du vil sortere store ting som flasker eller papkasser. Låget lukker langsomt og blødt, og det reducerer risikoen for at få fingrene i klemme.

SULTEN Pedalspand, rustfrit stål, 50 l – IKEA

SULTEN Pedalspand, rustfrit stål, 50 l Denne store pedalspand af rustfrit stål er designet med rene linjer og har et letlukkende låg, der både er dekorativt og praktisk. En rummelig affaldsspand, der også er genial til sortering af store ting.

STABBEN Pedalspand, rustfrit stål, 20 l – IKEA

STABBEN Pedalspand, rustfrit stål, 20 l Denne pedalspand med letlukkende låg af rustfrit stål har to indvendige spande, så du hurtigt og nemt kan sortere affald og andre ting ved at træde på pedalen. Låget lukker langsomt og blødt, og det reducerer risikoen for at få fingrene i klemme.

Keywords: ikea pedalspand, pedalspand ikea, ikea toiletspand