Ikea lagan

LAGAN serien – IKEA

LAGAN serien – IKEA

LAGAN serien

LAGAN Integreret opvaskemaskine, 60 cm – IKEA

LAGAN Integreret opvaskemaskine, 60 cm En pålidelig opvaskemaskine med alle de basisfunktioner, der er nødvendige for at vaske op. 2 års garanti. Læs betingelserne i garantifolderen. Opvaskemaskinen har en funktion, der registrerer, hvor snavset opvasken er, og tilpasser vandmængden tilsvarende.

LAGAN Køl/fryser, fritstående/hvid, 118/52 l – IKEA

LAGAN Køl/fryser, fritstående/hvid, 118/52 l Dette fritstående køleskab/fryser har alle de basisfunktioner, du har brug for. Det har flytbare hylder, så du kan tilpasse pladsen, og de transparente skuffer gør det nemt at se indholdet. 5 års garanti. Læs betingelserne i garantifolderen.

LAGAN Køleskab med fryserum, fritstående/hvid, 97/16 l

LAGAN Køleskab med fryserum, fritstående/hvid, 97/16 l – IKEA

LAGAN Køleskab med fryserum, fritstående/hvid, 97/16 l Dette fritstående køleskab med fryserum har alle de grundlæggende funktioner, du har brug for. Den lille størrelse er ideel til et lille køkken. Med flytbare hylder kan du tilpasse pladsen efter dit behov.

LAGAN Integreret opvaskemaskine, 45 cm – IKEA

LAGAN Integreret opvaskemaskine, 45 cm En pålidelig opvaskemaskine, der sparer vand og energi og har alle de basisfunktioner, der kræves til opgaven. Det er perfekt, når du ønsker dig praktiske løsninger i et lille hjem. 2 års garanti. Læs betingelserne i garantifolderen.

LAGAN Ovn, hvid – IKEA

LAGAN Ovn, hvid Denne ovn har alle de basisfunktioner, du har brug for, og er nem at bruge til madlavning – hver dag. 2 års garanti. Læs betingelserne i garantifolderen. Over- og undervarme er praktisk ved tilberedning af retter med sprød overflade og langsom tilberedning af sammenkogte retter.

LAGAN Ovn, rustfrit stål – IKEA

LAGAN Ovn, rustfrit stål Denne ovn har alle de basisfunktioner, du har brug for, og er nem at bruge til madlavning – hver dag. 2 års garanti. Læs betingelserne i garantifolderen. Ovndør med børnesikker lås giver større sikkerhed i køkkenet.

LAGAN Vægmonteret emhætte, hvid, 60 cm – IKEA

LAGAN Vægmonteret emhætte, hvid – IKEA

LAGAN Vægmonteret emhætte, hvid. Emhætte med LED-lys og alle de basisfunktioner, du har brug for. Kan monteres i et vægskab for at skabe et ensartet udtryk i køkkenet.

LAGAN Vægmonteret emhætte, rustfrit stål – IKEA

LAGAN Vægmonteret emhætte, rustfrit stål. Emhætte med LED-lys og alle de basisfunktioner, du har brug for. Kan monteres i et vægskab for at skabe et ensartet udtryk i køkkenet.

Keywords: ikea lagan, lagan ikea