Bålfad jem og fix

Bålfad i støbejern m/stativ Ø61 cm – Jem & Fix

Flytbart bålfad i støbejern – Køb det her

Det fine, flytbare bålfad i støbejern egner sig til både hyggebål, samt til snobrød og ristede skumfiduser. Køb det i jem & fix

Bålfad & tilbehør til madlavning over bål – Jem & Fix

Bålfad & tilbehør til madlavning over bål | jem & fix

Skab masser af hygge i haven med et bålfad og bålsted. Her kan laves mad og hygge om bålet, og du finder en masse tilbehør til bålfadet. Se udvalget hos jem & fix her.

Bålfad på fod Ø47 cm | Køb dit nye bålfad til lavpris i jem & fix

Bålfad på fod af jern, der er perfekt til hyggelige stunder i haven. Brug bålfadet til fx at bage snobrød og riste skumfiduser. Køb bålfadet hos jem & fix.

Bålsted tripod med bålfad og rist – Grillexpert – Jem & Fix

Bålsted tripod med bålfad og rist – Grillexpert | jem & fix

Tripod bålsted bestående af bålstativ, bålfad og rist, som kan hænge over bålfadet og bruges til madlavning. Risten har en diameter på 50 cm, og stativet er ca. 150 cm højt.

Bålsted tripod med bålfad og rist Ø55 cm – Jem & Fix

Bålsted tripod med bålfad og rist Ø55 cm | jem & fix

Tripod bålsted i kraftig kvalitet og med bålstativ, bålfad på Ø 60 og rist på Ø55 cm. Gør det muligt at lave mad over bål. Køb bålfad hos jem & fix.

Byg dit eget bålsted i haven – Jem & Fix

Byg dit eget bålsted i haven | jem & fix

Vil du gerne have hyggestunder i haven foran et varmt bål, så kan du her se en film og læse en trin for trin-guide til, hvordan du kan anlægge et bålsted. Du finder også alle materialerne hos jem & fix.

Toastjern til bålsted – Grillexpert | Køb i jem & fix

Pølsespyd til bål – Grillexpert | Køb båludstyr i jem & fix

Grillpølsespyd til at lave pølser over bål. Pølsen sættes fast på spyddet og holdes over ilden, indtil den er færdigtilberedt – nemt og sjovt! Køb i jem & fix.

Keywords: bålfad jem og fix, snobrødspinde jem og fix, bålsted jem og fix, jem og fix bålfad, popcorn over bål jem og fix, pinde til snobrød jem og fix, tændstål jem og fix, bålfad harald jem og fix, gryde til bål jem og fix