Affugter jem og fix

Affugtere til hele hjemmet – Jem & Fix

Affugtere til hele hjemmet | jem & fix

Affugtere bidrager til at holde luftfugtigheden nede i hele hjemmet. Kan fx anvendes ved en vandskade eller tørre tøj. Køb affugtere hos jem & fix.

Qlima D210 affugter – Jem & Fix

Qlima D210 affugter | jem & fix

Qlima D216 affugter bruges til at sænke luftfugtigheden i rum på op til 70-100 …

Qlima D210 affugter bruges til rum på 40-60 m³. Den sænker luftfugtigheden og har en vandtank på 2 liter. Nem at bruge og indstille.

Qlima D216 affugter – Jem & Fix

Qlima D216 affugter | jem & fix

Nuværende Affugter d216 tilbud fra jem & fix tilbudsavis. Tjek de seneste Affugter d216 tilbud og nyd de billigste Affugter d216 tilbud til de bedste …

Qlima D216 affugter bruges til rum på 70-100 m³. Den sænker luftfugtigheden og har en vandtank på 2 liter. Nem at bruge og indstille.

Fugtfjerner refill poser 3 stk. | Køb i jem & fix

Genopfyldningsposer til Borup fugtfjernere. Poserne fjerner fugt fra luften, så luftfugtigheden indenfor falder. Virker ved luftfugtighed på >45 %. Køb i jem & fix

Eeese Otto affugter m/wifi – 85 m² – Jem & Fix

Eeese Otto affugter m/wifi – 85 m² | Køb til lavpris hos jem & fix

Eeese Adam er en effektiv affugter med wifi-styring, der kan bruges i alle rum på op til 120 m². Læs om alle dens smarte funktioner lige her og køb den online hos jem & fix.

Borup fugtfjerner 450 gram | Køb i jem & fix

Fugtfjerner uden strøm til rum på <15 m², der trækker noget fugten ud af luften, så luftfugtigheden falder. En lav luftfugtighed forbedrer indeklimaet og modvirker skimmelsvamp.

Eeese Axel affugter til poolrum – 240 m² | jem & fix

Axel affugter fra eeese til poolrum med poolarealer på maks. 50 m². Axel har en høj luftgennemstrømning på 1000 m³/time, og den er med Wifi, så den kan styres med Google Assistant. Køb den her hos jem & fix.

Borup fugtfjerner 900 gram | Køb i jem & fix

Fugtfjerner med 2 x refillposer til rum på <30 m², der trækker noget fugten ud af luften, så luftfugtigheden falder. En lav luftfugtighed forbedrer indeklimaet og modvirker skimmelsvamp.

Affugter d210 tilbud hos jem & fix – Tilbudsaviser Online

Affugter d210 tilbud hos jem & fix

Nuværende Affugter d210 tilbud fra jem & fix tilbudsavis. Tjek de seneste Affugter d210 tilbud og nyd de billigste Affugter d210 tilbud til de bedste priser.

Affugter d216 tilbud hos jem & fix

Nuværende Affugter d216 tilbud fra jem & fix tilbudsavis. Tjek de seneste Affugter d216 tilbud og nyd de billigste Affugter d216 tilbud til de bedste priser.

Keywords: affugter jem og fix, fugtfjerner jem og fix, luftfugter jem og fix, jem og fix affugter, affugter til kælder jem og fix